”Sunt recunoscător tuturor sălăjenilor care s-au prezentat duminică la vot și au avut încredere în echipa PSD”

Senator Gheorghe POP: ”Sunt recunoscător tuturor sălăjenilor care s-au prezentat duminică la vot și au avut încredere în echipa PSD. Voturile lor angajează la responsabilitate maximă atât europarlamentarii PSD ce ne vor reprezenta pentru următorii cinci ani în Parlamentul European, cât și pe noi, cei de acasă!”

Președintele PSD Zalău, senatorul Gheorghe Pop, salută rezultatul votului obținut duminică de Alianța PSD-UNPR-PC la nivelul Colegiului uninominal 2 Sălaj, Zalău-Jibou: peste 60 la sută din totalul voturilor valabil exprimate în zona menționată!
”Pe Colegiul uninominal 2 la Senat, mai exact în zonele Zalău, Valea Someșului și Valea Almașului, Alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut un rezultat foarte bun, peste 11.000 de voturi. Acest rezultat se datorează tuturor sălăjenilor care au dat dovadă de implicare și care s-au simțit datori să trimită la Bruxelles oameni cărora nu le este rușine de țara lor și se simt mândri de bogățiile materiale și imateriale ale României, dar mai ales echipei de campanie a PSD Sălaj!
Le mulțumesc din suflet celor care ne-au acordat încrederea prin vot pentru faptul că nu au fost indiferenți față de acest tip de alegeri, România fiind reprezentată de acum înainte în Europa de o echipă puternică ce va lupta pentru social-democrație și pentru interesele țării.
Pentru noi, acest scrutin a reprezentat și un test, pe care PSD l-a promovat cu succes datorită încrederii de care se bucură în rândul alegătorilor și datorită direcției bune a actualei Guvernări. Să fim mândri că suntem români și să luptăm împreună pentru o Românie puternică în Europa!”

Cu deosebit respect, Senator Gheorghe POP

(P)

9 Thoughts to “”Sunt recunoscător tuturor sălăjenilor care s-au prezentat duminică la vot și au avut încredere în echipa PSD””

  1. Bukefalos

    Nu ne mai trageti pe stanga!

  2. Cccccc

    Vii cu asa afirmatii?!
    Domnule ales nu va e rusine?
    Uitati-va la nivelul de viata al Salajenilor care v-au ales siintrebati-va cat mai rezista. A,dvs nu suferiti ca aveti spagi bune!
    Pacat de natiunea noastra ca nu va impusca ca si pe Ceausescu,dar poate vine momentul.

  3. Anonim

    Pai eu nu inteleg….a fost PSD sau alianta PSD-UNPR-PC. Din ceea ce spune domnul senator aceasta alianta este PSD. Asa ca nu ne mai mintiti cu aliante si cu alte prostii.

  4. Anonim

    Domnule senator!
    -Spune-o pe aia dreapta!
    -Ati luat cu 10% sub nivelul mediei nationale.
    -Ceva demisii in PSD Salaj?Sau nu e cazul?

  5. agramatu

    Ai uitat sa-i multumesti lu Berceanu, saracu, sau pentru ca face parte din alt colegiu, cel al puscariei.

  6. Anonim

    Ar fi trebuit sa multumiti echipei UDMR, care v-a devansat la prezenta la vot !

  7. ATTILA

    esti un om de nimic ce ai facut bine pana acum in salaj?

  8. Trahanache

    Un mod de a te baga in seama prin a insira cuvinte multe fara sens. Limbaj de lemn caracteristic asa zisilor politicieni. Mai lasa-ne mai Nea Ghita.

  9. nik

    Mai au 2 ani sa demonstreze ca fac ceva pentru dypa care nu o sa.i salveze nimic.Am fost judet portocaliu.rosii si acuma suntem verzi.Traim in tara in care nici macar pe un presedinte nu._l mai poti ”spala pe fata.,

Leave a Comment